Over ons

E Elise De Waele (23 jaar) en Glenn Van Bruwaene (51 jaar)

Elise genoot haar opleiding in de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en vervolledigde dit met de specialisaties Butler & Events en Drankenkennis. Daarna maakte ze haar Bachelor Hotelmanagement af aan Erasmushogeschool te Brussel. Zelf leerde ze de stiel in enkele gerenommeerde zaken tijdens stages en haar studentenjobs zoals De Karmeliet***, Hertog Jan***, Sans Cravate*, The Ritz (Londen), The Savoy (Londen) & Royal Champagne Hotel & Spa. Via nationale wedstrijden behaalde ze als sommelier al enkele mooie resultaten.

Ook Glenn volgde zijn opleiding aan Ter Groene Poorte. Hij ging van start in zijn carrière bij bakker Ameye in Tielt om daarna door te groeien naar bakker/hulpkok in De Vossenberg (Hooglede). Nadien had hij zijn eigen zaak ‘Eet & Sfeercafé E-Voila’ te Gistel. Aansluitend ging hij als chef aan de slag bij Pedro’s in Sint-Niklaas en eindigde hij in ‘De 7e Hemel’ in Beernem, waar je hem zowel in de zaal, achter de bar als in de keuken kon terug vinden. Hij staat volledig te popelen om zelf weer in de kokskleren te kruipen!

Tot snel in onze Brasserie Ruislé!